Arie Ravesloot (traverso) was als directeur van muziek-, dans- en theaterscholen een promotor van integratie van verschillende kunstvormen. Hij houdt van lekker en gezond koken …. en eten. Als vrijwilliger helpt hij statushouders hun weg vinden in Nederland. Van hem is recent een solo CD verschenen, met de 12 Fantasieën van G.P. Telemann..

Annika Stjernlöf (cello) heeft ook muziek en beweging (ritmiek) gestudeerd, houdt van koken en lange boswandelingen, speelt graag romantische kamermuziek en organiseert voor haar leerlingen grote cello-ensembles.

Pauline Schenck

Pauline Schenck

(klavecimbel) verrijkt haar programma’s graag met een theatrale inslag. Ze houdt van koekjes bakken en leest veel dikke Duitse romans. In haar lespraktijk speelt improvisatie een grote rol.

Sarah Walder (cello en viola da gamba) speelt haar solo-programma Cello Trip ook graag, met haar eigen composities voor cello met loop-station. Om musici met pijnklachten te kunnen helpen studeerde zij ook fysiotherapie.

Saskia Moerenhout (viool) heeft recent haar tweede roman het levenslicht laten zien, schildert graag en houdt van katten.